Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op

Er weer zorgeloos op uit

 

“ Ik denk echt niet dat ik er weer zorgeloos op uit kan met mijn hond” .

Heb jij dat ook al zo vaak gedacht? Er op uit gaan met jouw hond is allang geen feestje meer voor jou. Je moet er tegenwoordig, als je eerlijk bent, ook niet aan denken om steeds weer met jouw hond aan de wandel te moeten. Want jouw hond valt uit en blaft naar andere honden en jij bent moe, uitgeput zelfs misschien wel.

Maar hoezo niet?  Waarom kun jij er ook niet weer zorgeloos op uit met jouw hond? Natuurlijk kun jij ook wel weer gaan genieten van en met jouw hond maar dat gaat niet snel en ook niet vanzelf, daar moet je wel wat voor doen.

Quick fix

Er is helaas geen quick fix als jouw hond uitvalt of als jij uitgeput bent. Het probleem wat jij ervaart is daarvoor te ingewikkeld.  Er is ook geen tip die alle problemen die jij ervaart in een keer voor je oplost maar het uitvallen veranderen of meer energie krijgen kan wel.

Ook jij kunt weer zorgeloos met jouw hond op pad omdat er echt wel wat te doen is aan de problemen die jij ervaart.

Wat is voor jouw een reden dat je niet meer onbezorgd met jouw hond aan de wandel kunt? Ben jij uitgeput of valt jouw hond uit?

Uitgeput

Ben jij uitgeput en heb je geen energie meer om ook nog eens leuke dingen met jouw hond te gaan doen?

Misschien valt jouw hond niet uit en is er niet echt een probleem met jouw hond, maar heb jij zelf door alles wat er in jouw leven speelt  helemaal geen energie meer om ook nog eens leuke dingen met jouw hond te gaan doen.

Eigenlijk wil je een verandering voor jezelf zodat jij ook weer leuke dingen kunt gaan doen, met of zonder jouw hond. Je wilt meer energie en je wilt jouw hart gaan volgen.

De aanschaf van de online cursus “Volg je hart” maakt het mogelijk om eens stil te staan bij hoe het er dan uit zou zien als jij je hart gaat volgen. Als je weet wat je eigenlijk het liefste wilt, dan kun je stappen gaan zetten om dat te bereiken.

Uitvallende hond

Of is het er op uit gaan met jouw hond al lang geen feestje meer voor jou omdat jouw hond uitvalt en blaft naar andere honden of naar mensen?

Dat kan ik me ook heel goed voorstellen. Jij hebt het gevoel dat je faalt, dat je het niet goed genoeg doet omdat niets van wat je tot nu toe gedaan hebt er voor zorgt dat jouw hond niet meer blaft of uitvalt naar andere honden of mensen.

De aanschaf van de online cursus “uitvallende hond” geeft je inzicht in waarom jouw hond uitvalt of blaft naar andere honden of mensen.  En met dat inzicht kun jij weer verder omdat je dan snapt wat de reden is dat jouw hond uitvalt naar andere honden of andere mensen.

Waarom doet jouw hond wat hij doet en wat kun jij doen om jouw hond te helpen en het blaf- en uitvalgedrag van jouw hond te veranderen.

Gewoon doen

Je kunt echt wel  iets veranderen aan het uitvallen van jouw hond. En je kunt wel degelijk meer energie overhouden om ook leuke dingen met jouw hond te kunnen doen.  Je kunt zelfs meer energie krijgen van het er op uit gaan met jouw hond, van leuke dingen doen met jouw hond.

Investering in jezelf en in jouw hond maakt het mogelijk dat ook jij weer van en met jouw hond kunt gaan genieten. Je weet weer waarom jij voor je hond hebt gekozen en jouw hond is je  dankbaar omdat jullie beiden er weer op uit kunnen en weer kunnen genieten van en met elkaar.

 

 

 

 

Vond je dit interessant? Deel het verhaal met anderen!

Laat een reactie achter

Title

Go to Top