Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op

 • Adviesgesprek

  147.00
  Tijdens een adviesgesprek bespreken we welke oplossing voor jou en/of jouw hond het beste aansluit bij jouw vragen. Als je een vraag hebt waarbij ik je in één sessie al op weg kan helpen, is dit een goede optie.
  Ook een coach traject kan starten met een advies gesprek. We hebben dan al kennis gemaakt en informatie uitgewisseld.
  Een advies gesprek duurt ongeveer 1,5 uur en is in te plannen via het boekingssysteem of als dat niet lukt via contact. Het gesprek vindt plaats in mijn praktijk op de Groene Velden 43 in Lelystad.
 • Tijdens een coachingstraject gaan we in sessies die ieder 1,uur duren, individueel en op maat aan de slag met jouw vraag. Je krijgt handvatten om de situatie te veranderen, je gaat je gevoel volgen en je krijgt meer zelfvertrouwen over je keuzes.
  De sessies zijn eens in de 2-weken in mijn praktijk op de Groene Velden 43 in Lelystad.
  Een eerste afspraak is in te plannen via de kalender hieronder of als dat niet lukt via contact
 • Wil je leren om niet meer overspoeld te raken door gebeurtenissen en emoties? Leren om bewust naar je eigen valkuilen te kijken en leren om jouw hart te volgen zodat je weer energie hebt en gelukkig kunt zijn? Bestel hier dan, helemaal gratis, mijn inzichten en leer hoe je hiermee aan de slag kan gaan!
 • Tijdens een afspraak die uur duurt gaan jij en jouw hond kennismaken met speuren. De afspraak is individueel en vindt plaats in het bos grenzend aan (een afslag van) de Binnenhavenweg in Lelystad. Neem contact met me op voor het maken van een afspraak.
 • Hou jij van jouw hond, valt jouw hond uit en wil je een verandering? Wil jij je 100 % inzetten? Dan is deze cursus iets voor jou! Je krijgt 3 maanden toegang tot deze cursus zodat je op je gemak alle modules kunt doorwerken. Zorg voor een rustige omgeving waar je de cursus ongestoord kunt doen. Na de cursus heb jij de handvatten en inzichten waardoor je stap voor stap met jouw hond aan de slag kunt en waardoor het blaffen of uitvallen van jouw hond voor altijd verandert.
 • Blaft of valt jouw hond uit naar andere honden? Met deze tips krijg je inzichten in wat er voor kan zorgen dat jouw hond dat doet. Deze tips kan je hier helemaal gratis bestellen.
 • Jij houdt van honden, je bent moe of uitgeput en je wilt een verandering. Je wilt je hart gaan volgen en gaan doen waar jij gelukkig van wordt.
  In deze online cursus gaan we op zoek naar antwoorden op vragen die jij hebt. Als vervolg op deze cursus is een individueel coachtraject een mogelijkheid.
 • Voor speurteams die individuele lessen hebben gevolgd en in overleg met mij / de instructeur verder willen speuren in groepjes / workshops, is het mogelijk om via de kalender hieronder een workshop in te plannen. Weet je niet goed aan welke workshop je mee kunt doen, het is ook mogelijk om je aan te melden door me een bericht te sturen. De workshop speuren duurt afhankelijk van het aantal deelnemers 1,5 - 2,5 uur. Je krijgt de dag voor de workshop meer informatie over de startlocatie etc. via WhatsApp.
 • Honden houden er van om hun neus te gebruiken. Je ziet dat vast al wel dagelijks bij jouw hond. Je kunt zelf ook de neus van jouw hond aan het werk zetten. Bestel hier, helemaal gratis, zoekspelletjes die je samen met jouw hond kan gaan doen.

Title

Go to Top