GRATIS ONLINE MINI-CURSUS

“Leer het gedrag van je hond begrijpen om problemen en bijtincidenten te voorkomen”

Mijn hond doet dat niet

Je hond is je maatje en natuurlijk hou je van je hond. Als hondeneigenaar wil je dan ook een goede band met je hond. Dat begint met het begrijpen van het gedrag van een hond.

Wat is belangrijk voor een hond, welk gedrag kan hij laten zien en hoe kan ik dat gedrag van mijn hond in goede banen leiden. Je wilt niet dat je hond problemen veroorzaakt, anderen tot last is of zelf een trauma of bijtincident oploopt.

Door het gedrag van je hond te begrijpen kun je ervoor zorgen dat je hond zich prettig en veilig voelt. En als je het gedrag van je hond begrijpt, kun je problemen en bijtincidenten voorkomen.

Voorkom bijtincidenten

Je wilt een gelukkig en harmonieus leven, samen met je hond.  Je wilt samen ontspannen kunnen wandelen en je wilt geen problemen met je hond.

En natuurlijk wil je helemaal niet dat je hond iemand anders of een ander dier bijt.

Het is daarom belangrijk om het gedrag van je hond te begrijpen, zodat je kunt voorkomen dat je hond zich vervelend of zelfs gevaarlijk gaat gedragen in bepaalde situaties of bij bepaalde gebeurtenissen.

Iedere hond kan bijten

En wat jij je als hondeneigenaar ook heel goed moet realiseren, is dat iedere hond kán bijten. Zelfs de liefste hond en ook de kleinste hond kan bijten en niet alleen pitbulls, herders of rottweilers!

Want de meeste bijtincident gebeuren niet omdat je hond vals is, ze gebeuren omdat je niet weet wat de signalen die je hond geeft, betekenen.

Een hond gedraagt zich zoals honden dat kunnen en het is aan ons, de mensen, om daar goed mee om te gaan.

Begrijp hondengedrag

Deze gratis mini-cursus “Leer het gedrag van je hond begrijpen” is bedoeld om je bewuster te maken van hondengedrag.

Wat is een hond voor een dier, welk gedrag kun je in principe van een hond verwachten. Als je het gedrag van je hond begrijpt, hoef jij je minder onzeker te voelen en je steeds af te vragen of je het wel goed doet.

Door meer te leren over hondengedrag, kun je ervoor zorgen dat jouw hond zich zo goed mogelijk voelt. Je kunt een fijne band met je hond opbouwen en je kunt er voor zorgen dat je hond veilig is bij jou.

Én je kunt voorkomen dat je hond zich zo gaat gedragen wat niet kan in onze maatschappij.

Heb je al een probleem met je hond omdat hij gromt, blaft aan de lijn, uitvalt naar andere hond of wil vluchten als er andere honden zijn? Dan is deze online cursus iets voor jou.

Gratis cursus

Jij wilt je verantwoordelijkheid nemen, je wilt dat je omgeving veilig is en je wilt ook dat jouw hond zich veilig voelt. En daar wil ik je graag bij helpen.

Schrijf je hieronder in voor deze GRATIS online mini-cursus “Leer het gedrag van je hond begrijpen”.

Door deze informatie krijg je een beter beeld van alle factoren die van invloed zijn op het gedrag van een hond, en dus ook op het gedrag van jouw hond.

Ik hoop en verwacht dat je honden door deze mini-cursus beter leert begrijpen.

[yikes-mailchimp form="6"]