Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op

Gratis online mini cursus | Leer het gedrag van je hond begrijpen2023-11-06T09:14:03+01:00

GRATIS ONLINE MINI-CURSUS

“Leer het gedrag van je hond begrijpen om problemen en bijtincidenten te voorkomen”.

Natuurlijk hou je van je hond. Als hondeneigenaar wil je dan ook een goede band met je hond. Dat begint met het begrijpen van gedrag van een hond. Net zo belangrijk: Je kunt daardoor problemen en bijtincidenten voorkomen.

Door het gedrag van je hond te begrijpen kun je ervoor zorgen dat je hond zich prettig en veilig voelt. En als je het gedrag van je hond begrijpt, kun je problemen en bijtincidenten voorkomen.

Je wilt een gelukkig en harmonieus leven, samen met je hond.  En natuurlijk wil je niet dat je hond iemand anders of een ander dier bijt.

Het is belangrijk om het gedrag van je hond te begrijpen om te voorkomen dat je hond ongewenst of zelfs gevaarlijk gedrag gaat inzetten in bepaalde situaties of bij bepaalde gebeurtenissen.

Wat die situaties of gebeurtenissen dan zijn, dat is voor iedere hond verschillend.

Iedere hond kan bijten

En wat jij je als hondeneigenaar heel goed moet realiseren, is dat iedere hond kan bijten. Zelfs de liefste hond en ook de kleinste hond kan bijten en niet alleen pitbulls, herders of rottweilers!

Want de meeste bijtincident gebeuren niet omdat je hond vals is, ze gebeuren omdat je niet weet wat de signalen die je hond geeft, betekenen.

Deze gratis mini-cursus “Leer het gedrag van je hond begrijpen” is bedoeld om je bewuster te maken van hondengedrag. Als je het gedrag van je hond begrijpt, hoef jij je minder onzeker te voelen over of je het wel goed doet.

Door kennis en informatie over hondengedrag te verzamelen en je eigen te maken, kun je ervoor zorgen dat jouw hond zich zo goed mogelijk voelt én je kunt voorkomen dat je hond zich niet gevaarlijk gedraagt of gedrag vertoont wat voor jou of in onze maatschappij ongewenst is.

Jij wilt je verantwoordelijkheid nemen en daar wil ik je graag bij helpen.

Schrijf je NU in voor deze GRATIS online mini-cursus “Leer het gedrag van je hond begrijpen”.

Title

Go to Top