Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op

Zo zit ik niet in elkaar

“Zo zit ik niet in elkaar”, is een antwoord wat ik vaak krijg op de vraag of jij jezelf wel eens op de eerste plaats zet.

Omdat jij uitgeput bent of een uitvallende hond hebt, krijg je regelmatig een mail van mij met een tip. Een tip die te maken heeft met bewust worden en anders denken.

Vandaag een tip voor lieve hondenbazen die uitgeput zijn, een burn-out hebben of hebben gehad.

Bewust worden en anders denken is ook van toepassing als jouw hond uitvalt naar andere honden. Want waar het om gaat is dat je een verandering van de huidige situatie wilt. En dan moet je iets anders doen dan wat en hoe je het op dit moment doet.

Je eerst bewust worden en het dan anders gaan doen, dat is nodig voor alle veranderingen.  Je realiseren waarom het in de huidige situatie mis gaat is ook belangrijk.

Onder aan deze tip vind je een link waar je gratis tips en inzichten kunt aanvragen als jij een verandering wilt als jij uitgeput bent of als jouw hond uitvalt. Deze tips en inzichten zijn bedoeld om je op weg te helpen bij een verandering van de huidige situatie.

Uitgeput

Als jij uitgeput bent, een burn-out hebt of hebt gehad dan kun je er zeker van zijn dat je bepaalde dingen anders moet gaan doen. Als je dat niet doet, dan krijg je wat je altijd kreeg. Dan verandert er niets en val je weer terug. Je krijgt weer een burn-out of de uitputting wordt nog erger.

Vaak houdt hoe jij denkt dat jij of het in elkaar zit jou tegen. Daardoor ga je niet doen wat je graag wilt. Je gaat niet voor verandering maar je bedenkt allerlei scenario’s waarom iets niet kan. En dat is jammer. Want is wat jij denkt wel waar?

Anders denken

Want, hoe zit je dan in elkaar? Waar komt dat wat je over jezelf of over iets denkt vandaan. Helpt die gedacht je wel, of zorgt die gedachte voor een blokkade? Als je gedachten veranderen, verandert ook wat je wilt, wat je kunt of wat je doet.

Waar een wil is, is een weg

Wil je dat wat jou tegenhoudt wel veranderen, wil je wel anders gaan denken, maar weet je niet hoe? Het kan hoor. Soms is een burn-out nodig waardoor je wel móet veranderen, maar dat hoeft niet. Je kunt óók veranderen omdat je dat wilt.

Wat jij graag wilt kan vaak wel. Als je de stappen maar niet te groot maakt. Door naar jouw gevoel te luisteren, je bewust te worden van wat jou tegen houdt, kun je bekijken wat je wilt veranderen en kun je de kleinst mogelijke grote stap zetten.

En met veranderen door te luisteren naar je gevoel en je hiervan bewust worden, daar help ik je graag bij.

Je kunt hiervoor een adviesgesprek of een coachtraject met mij afspreken. Je kunt ook beginnen met de gratis inzichten die ik voor je heb als je uitgeput bent of met de gratis tips die ik voor je heb als jouw hond uitvalt.

Je kunt de gratis tips en inzichten aanvragen via :

https://lievehondenbaas.nl/gratis-aanbod/

Vond je dit interessant? Deel het verhaal met anderen!

Laat een reactie achter

Title

Go to Top