Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op

Jubileum

Een jubileum! Eén december 2022 kreeg ik een herinnering van Facebook:
“Begonnen met nieuwe baan bij Hond en Baas in Lelystad”. Wauw! Het is alweer 15 jaar geleden dat ik mijn bedrijf “Hond en Baas” ben gestart!

Er is in die jaren veel gebeurd. Ik heb veel hondeneigenaren kunnen begeleiden bij de verandering van bepaald gedrag van hun hond wat voor hen een probleem was.

Ik heb ook veel mensen mogen begeleiden met het veranderen van hun eigen struggles. Mensen die moe of uitgeput waren door die struggles.

Ook heb ik in de afgelopen jaren veel speurlessen gegeven. Een op een speurlessen en ook veel workshops speuren. Altijd leuk om te doen.

Lieve hond en baas

En wat zo leuk is, mijn aanbod sluit steeds beter aan bij de mensen en de honden die ik écht graag wil begeleiden. Want ik begeleid graag mensen die echt van hun hond houden, mensen die echt van honden houden. Lieve hondenbazen noem ik deze mensen.

Deze lieve hondenbazen kunnen struggles hebben. Ze hebben bijvoorbeeld een hond die blaft of uitvalt naar andere honden of naar andere mensen. Het kan ook zijn dat deze lieve hondenbazen uitgeput zijn, een burn-out hebben of hebben gehad door de struggles die ze tegenkomen in hun leven.

Struggles

Die struggles van lieve hondenbazen kunnen met hun hond te maken hebben, maar dat hoeft niet. Misschien hebben die lieve hondenbazen veel zorgen of zorgen ze veel, waardoor ze uitgeput raken.

Het kan ook zijn dat er een andere reden is waardoor deze lieve hondenbazen weinig energie hebben en ze niet alles kunnen doen wat ze zouden willen.

De reden dat ik vooral graag mensen en honden met deze struggles begeleid, is omdat ik die situaties zelf ook meegemaakt heb. Ik heb naast kennis op deze vlakken, ook zelf ervaring met deze struggles.

Want voordat ik gedragstherapeut voor honden werd, had ik een hond die uitviel naar andere honden. En voordat ik mijn bedrijf Hond en Baas startte, was ik verpleegkundige en kreeg ik een burn-out.

Nooit meer hetzelfde

Na die burn-out is mijn leven nooit meer hetzelfde geworden, want ik ging mijn hart volgen. En dat doe ik nog steeds. Het is mijn missie om jou en jouw hond te begeleiden als je een probleem hebt wat te maken heeft met uitgeput zijn of met uitvallen.

Online aanbod

Achter de schermen zijn we momenteel druk bezig met het maken van (gratis) online webinars. Er zijn al twee online cursussen voor een pilot prijs beschikbaar. Met die online cursussen kan ik jou heel laagdrempelig en voor een lagere prijs op het juiste spoor kan helpen.

Advies gesprek

En er is natuurlijk nog steeds de mogelijkheid voor een 1 op 1 adviesgesprek. Wat is voor jou een goede richting om verder mee aan de slag te gaan. Hoe kan ik je verder begeleiden of waar kan je elders verder met jouw probleem.

Coach traject

Aansluitend op een advies gesprek kun je een coachtraject gaan doen. Of je begint meteen met zo’n coach en verandertraject, als je al weet waar je aan wilt werken.  Bijvoorbeeld als je het uitvallen van jouw hond wilt veranderen of als jij meer energie wilt krijgen en je hart wilt gaan volgen.

Kijk voor mijn huidige aanbod maar even op mijn website www.lievehondenbaas.nl en laat me vooral weten waar ik je bij kan begeleiden.

Vond je dit interessant? Deel het verhaal met anderen!

Laat een reactie achter

Title

Go to Top