Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op

Lieve hondenbaas

Ik begeleid je graag als jouw hond veel blaft of uitvalt naar andere honden. Ik begeleid je ook graag als jij uitgeput bent, als jij je radeloos voelt, als jij het niet even meer weet.

Voel je welkom lieve hond en baas.

Het leven kan zoveel mooier en eenvoudiger zijn dat hoe je het nu ervaart, lieve hond en baas. Je wilt een leven met meer genieten en minder zorgen.  Je wilt meer energie en minder stress. Je wilt meer vertrouwen en minder angst.

Uitvallende hond

Als jouw hond veel blaft of uitvalt naar andere honden, dan kan jij daar ook uitgeput door raken. Je kunt hierdoor ook radeloos zijn. Je wilt dan het uitvallen van jouw hond vast veranderen. En dat kan, daar begeleid ik je ook heel graag bij.

Het kan ook zijn dat er helemaal geen probleem met jouw hond is, maar dat jij wel uitgeput bent. En dat je uitgeput bent kan door allerlei oorzaken komen. Wat jij wilt is meer energie. Je wilt een ander leven voor jezelf, je wilt gelukkig zijn.

En daar begeleid ik jou ook heel graag bij.

Uitgeput

Je bent moe, je voelt je uitgeput maar je blijft vechten om te kunnen voldoen aan verwachtingen. Je blijft vechten om mee te kunnen doen aan het dagelijkse leven. Je wilt kunnen doen wat een ander ook kan, je wilt nog steeds alle ballen in de lucht houden.

Maar dat gaat niet meer. Je wilt alles zo graag blijven doen, maar het lukt je vaak niet. Je ligt ‘s nachts wakker en je piekert je suf met als enige resultaat dat je weer moe opstaat en helemaal geen energie meer hebt om weer aan de slag te gaan.

Je komt alleen maar toe aan wat echt moet en zelfs dan schiet je tekort, doe je te weinig, is het niet goed genoeg. Je blijft vechten en je geeft niet op, je wordt steeds vermoeider, een vakantie helpt niet meer.

Goed genoeg

Wil jij leren en ervaren dat jij goed genoeg bent, dat wat je doet goed genoeg is, dat jij er mag zijn, dat jij er toe doet, op jouw manier en met wat jij kunt. Wil jij zijn wie je bent, niet altijd uitgeput raken van alles om je heen.

Doe mee aan mijn online cursus, of mijn 1 op 1 traject. Volg je hart, krijg meer energie, voel je zelfverzekerd en blij en ga duidelijk je grenzen ervaren en aangeven. Jij kunt dit, ook jij kunt het leven leiden wat jij wilt, op jouw manier en op een manier dat het voor jou te doen is.

Meer energie

Minder gepieker, beter slapen en uitgerust opstaan, zonder pillen of drank. Je hebt energie om ook weer leuke dingen te doen met vrienden en familie. Je gaat weer op pad met jouw hond. Samen leuke dingen doen, gelukkig zijn.

Je voelt je gezonder, je bent er meer voor je gezin, het gaat beter op je werk en je voelt je niet meer zo uitgeput. Je krijgt weer meer energie,  omdat je grip krijgt op de situatie en kennis hebt over wat je anders kunt doen.

Je bent je er bewust van geworden hoe ook jij je hart kunt gaan volgen. Hoe wil jij je voelen lieve hondenbaas?

https://lievehondenbaas.nl/hoe-wil-jij-je-voelen/

Vond je dit interessant? Deel het verhaal met anderen!

Laat een reactie achter

Title

Go to Top