Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op

Een nieuwe website voor Hond en Baas

Hoera!!! Er is sinds juni 2022 een nieuwe website van Hond en Baas online. Het is een website met aanbod speciaal voor jou, lieve hondenbaas.

Ben jij uitgeput of blaft en valt jouw hond uit naar andere honden of naar mensen en wil je een verandering? Dan ben je hier op de juiste plaats.

Ik begeleid je graag als jij van honden houdt en een verandering wilt omdat jouw hond uitvalt of omdat jij uitgeput bent.

Ik heb tips en inzichten voor jou die je gratis via de website kunt downloaden, ik heb een online aanbod voor jou en als je liever 1 op 1 met mij wilt afspreken, dan kan dat natuurlijk ook.

Mijn naam is Sjoukje Lautenbach. Ik ben sinds 2007 gedragsdeskundige voor honden en als coach voor mensen gericht op verandering. Mijn bedrijf Hond en Baas is gevestigd op de Groene Velden 43 in Lelystad.

Mooier leven

Ook jouw leven en het leven van jouw hond kan zoveel mooier zijn dan hoe je het nu ervaart. Leven vanuit rust en vertrouwen. Samen met jouw hond. Wie wil dit nu niet.

Maar hoe doe je dat? Je hebt al van alles geprobeerd, maar je hebt nog geen oplossing die ook voor de langere termijn werkt. Ik begeleid graag mensen en hun honden bij het krijgen van innerlijke rust en vertrouwen.

Stel je voor dat jij weer meer energie hebt. Stel je voor hoe het is om weer leuke dingen te kunnen doen met jouw hond. Stel je voor dat je geen energie meer verliest aan stress en zorgen. Of stel je voor dat jouw hond niet meer blaft of uitvalt als hij een andere hond of een ander mens ziet.

Jij wilt tips en inzichten over hoe je dat kunt bereiken. Wat moet je doen om ook weer gelukkig te zijn, samen met jouw hond. Je wilt die verandering. Je weet dat die verandering niet vanzelf zal gaan, jouw commitment om met wat nodig is voor die verandering aan de slag te gaan is groot.

Voor mij is geluk: veiligheid, onbevangen zijn en me vrij voelen. Wat is geluk voor jou, hoe wil jij je voelen?

Hoe voel jij je

Hoe voel jij je eigenlijk? Hoe voelt jouw hond zich als hij uitvalt of blaft naar andere honden?

Wat is het probleem of wat doet jouw hond dat een probleem voor je is en wat jij wilt veranderen?

Hoe jij of hoe jouw hond zich voelt wordt bepaald door een emotie. Hoe jij of jouw hond zich gedraagt wordt bepaald door dat gevoel. Verander je de emotie, dan verander je het gedrag.

Website

Ik heb het aanbod op de websites die ik de voorgaande jaren had en de pijlers waar mijn aanbod op gebaseerd is samengevoegd.

Mijn huidige aanbod is nu te vinden op één website: https://www.lievehondenbaas.nl

Ook jouw leven met jouw hond kan zoveel mooier en eenvoudiger zijn dan dat je nu ervaart. Ik wens jou en jouw hond veel innerlijke rust en vertrouwen.

www.hondentrainingenadvies.nl, www.uitvallendehond.nl en www.sjoukjelautenbach.nl is nu https://www.lievehondenbaas.nl

ps. de website voor speuren met je hond blijft www.speurhondenschoollelystad.nl

Vond je dit interessant? Deel het verhaal met anderen!

Laat een reactie achter

Title

Go to Top