Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op

Welkom lieve hondenbaas!

Welkom op mijn website Lieve Hond en Baas. Waar gaat deze website en mijn aanbod over.

Als jij weinig energie hebt, uitgeput bent of als jouw hond vaak blaft of uitvalt naar andere honden of mensen, dan kan het zijn dat je dit als een probleem ervaart wat je wilt veranderen.

Om dit te kunnen veranderen is het noodzakelijk om te weten waarom jij uitgeput bent geraakt en blijft of waarom jouw hond blaft of uitvalt naar andere honden of mensen. Het is noodzakelijk om meer te weten over welke factoren hierbij spelen een rol spelen. Hoe kun je die factoren, dat gedrag veranderen, wat moet je dan doen of zeker ook vooral niet doen.

Deze website en mijn aanbod is er speciaal voor jou, lieve hondenbaas. Jij ervaart een probleem.  Een probleem wat te maken heeft met jou of met jouw hond. Het kan ook gaan over hoe jullie beiden elkaar (onbewust) beïnvloeden of op elkaar reageren.

Je wilt in ieder geval een leven met jouw hond wat zoveel mooier en eenvoudiger is dan hoe je het nu ervaart. Je wil samen met jouw hond genieten, je wilt meer vertrouwen en minder angst. Je wilt meer inzicht en minder twijfels. En daar begeleid ik jou door middel van het aanbod op deze website graag bij.

Uitvallende hond

Jouw blaft of valt uit naar andere honden of andere mensen. Je bent ten einde raad, en je hebt ook al van alles geprobeerd. maar niets helpt voldoende op de langere termijn. Jouw hond blaft of valt nog steeds uit.

Je wilt dat jouw hond en jij vriendjes zijn. Je wilt jouw hond begrijpen en je wilt samen met jouw hond leuke dingen doen. Maar dat gaat niet zoals je gehoopt  of verwacht had.  Er op uit gaan met jouw hond is allang niet meer zo leuk.

Uitgeput

Je bent uitgeput, ten einde raad en er is een probleem wat je wilt veranderen. Er is een probleem in jouw leven, wat te maken heeft met jouw hond of wat te maken heeft met jouzelf.

Want het is heel goed mogelijk dat jijzelf uitgeput bent geraakt doordat je steeds weer in jouw eigen valkuil valt, daardoor jij burn-out dreigt te raken of burn-out bent geweest.

Of je wilt een verandering van bepaald gedrag van jouw hond maar je wilt ook onderzoeken of jij zelf ook iets kunt of moet veranderen. Je kent dat wel, die hondentraining die eigenlijk geen hondentraining is maar die mensen leert om hun hond beter te begrijpen en hoe ze bij problemen om moeten gaan met hun hond.

Gedachten

Je hebt bepaalde gedachten over een probleem wat je ervaart. Misschien is wat je denkt helemaal niet waar. Of er ontbreekt nog iets waardoor wat je denkt niet helemaal klopt. Het kan ook zijn dat jij je nog niet bewust bent van bepaalde dingen die er voor zorgen dat je probleem niet echt veranderd.  Dat kan hè, dat is niet goed of fout. Als iets anders is dan je dacht, dan zijn dat nieuwe inzichten die je krijgt.

Alles kan veranderen, ook hoe je denkt en doet, ook hoe je je voelt of wat je wilt. Jezelf verder ontwikkelen, leren, nieuwe dingen ontdekken, dat doen we immers een leven lang.

En dat is mooi, lieve hondenbaas, niet goed of fout.

Hou jij van honden, valt jouw hond uit, ben jij uitgeput en wil jij  een verandering? Ik begeleid jou heel graag, lieve hond en baas.

Vond je dit interessant? Deel het verhaal met anderen!

Laat een reactie achter

Title

Go to Top